Obrir el disseny al Comerç de Sant Cugat

 

L’associació Sant Cugat comerç neix l’any 2012, de la voluntat de les associacions de comerciants dels diferents barris de Sant Cugat del Vallès existents prèviament, per crear una nova entitat que agrupi i englobi tot el comerç de la ciutat. Comerç Sant Cugat es una entitat sense ànim de lucre amb una imatge corporativa conjunta que ajuda a identificar als seus membres com establiments compromesos amb la ciutat. A causa de la pendèmia de la COVID-19, l’associació de comerç de Sant Cugat ha contribuït al desenvolupament econòmic i social de Sant Cugat del Vallès i els seus comerços adherits, creant un llaç d’unió entre ells i la ciutadania.

·Expectatives

L’associació de comerç de Sant Cugat agrupa mes de 250 establiments de diferents sectors i serveis; des de restauració fins a minoristes. El nostre repte serà aprofundir i compendre les necessitats de l’agrupació i buscar possibles solucions de disseny que puguin aportar millores a l’agrupació.

Pàgina web de l’agrupació:

https://www.santcugatcomerc.cat/cat/

Deja una respuesta